Musiikki

Äänitteet

Sinun käsissäs Herra, 2007

CD-levy sisältää melodista ja koskettavaa hengellistä musiikkia, jonka sanoma on suoraan Isän sydämeltä tämän ajan särkyneille ihmisille, jotka etsivät rakkautta, totuutta ja tarkoitusta elämäänsä. Äänite näyttää tietä elämän tarkoituksen löytämiseen Jeesuksessa Kristuksessa, jonka laulaja on itse saanut kokea todeksi omassa elämässään.

Äänitteellä on 12 kappaletta, käsittäen Annen viimeisempää tuotantoa pääosin omiin, mutta myös joidenkin muiden runoihin (3 kpl). Sovitukset, taustat ja taustalaulun on tehnyt Roland Näse.

Äänitteen kappaleita on julkaistu YouTubessa soittolistalla Sinun käsissäs Herra sekä yksittäisenä kappaleena Ilon mä suuren sain.

Käteesi luotan, 1993

Julkaistiin alunperin C-kasettina, josta tehtiin myöhemmin (v. 2006) painos CD-levyiksi. Äänitteen 10 laulusta 8 sekä yhden sävel on Annen siihen astista tuotantoa. Äänite on sanomaltaan myös puhutteleva ja ohjaa ihmistä nostamaan katseensa uuteen mahdollisuuteen Jumalan suunnitelmassa. Sovitukset ja taustat on tehnyt pääosin Matis Metsala.

Nuottikirjat

Lauluja matkalla taivaaseen, 2007

Pääosin Irja Korventaustan runoja sävellettyinä sisältävä nuottijulkaisu.
Lisätiedot ja tilaukset:
Seija Häyrinen
shayri[at]iki.fi
(03) 3676 690
044 0404 540
Hinta kotimaassa: 15 €, sis. postikulut.

Lauluja Isän armosta, 2022

Loppuvuonna 2022 Annelta on ilmestynyt uutuus-nuottikirja omasta säveltuotannosta (53 laulua), johon hän on koonnut osan vuosien varrella syntyneistä lauluistaan. Kirjan laulut sisältävät myös joidenkin muiden runoilijoiden sanoituksia, joita hän on säveltänyt. Nuotinnus Juha Töyrylä.
Hinta kotimaassa: 15 € + postikulut.

Kommentit

  1. […] Tuotanto […]